Jingle Cross Friday Night Race and Party

The Jingle Cross Friday night race has become the biggest cyclo-cross night party in North America. We will begin the day with amateur races for juniors and beginner categories. We will then take a break for some World Cup pre-race activities including course inspection and team presentations. And then the Friday night racing with advanced categories, masters, culminating in your first look at the UCI pro's with a great race for the athletes they may not qualify for Saturday's World Cup but still put on a great show racing the C2 event for both men and women.  It will be incredible racing with lights, music, dancing, and great craft beverages.  Dont miss this great night of racing and partying as the Jingle Cross Cyclocross and Telenet UCI Cyclo-Cross Weekend gets into full gear!

Friday Night Lights, September 23rd, 2016      
USA Cycling and UCI C2 Course Start Time Entry Fee Awards
Jingle Cross/Iowa City UCI World Cup Pre-Ride 8:00 AM 60 min -  
University of Iowa Community Credit Union Single Speed 9:00 AM 35 min $45 $200/4
University of Iowa Heart Center Master Men 65+ 9:00 AM 35 min $45 $200/4
Dwell Home Furnishings Master Women 30-44 9:00 AM 35 min $45 $200/4
Lift Cyclewear Master Women 45+ 9:00 AM 35 min $45 $200/4
World of Bikes Men Cat 4, Under 35 10:00 AM 35 min $45 Merchandise/5
World of Bikes Men Cat 4, 35 and Over 10:00 AM 35 min $45 Merchandise/5
Bike World Men Cat 5, Under 35 10:00 AM 35 min $45 Merchandise/5
Bike World Men Cat 5, 35 and Over 10:00 AM 35 min $45 Merchandise/5
Trail's End Bike Shop Women Cat 2 11:00 AM 40 min $45 $200/4
Riverside Cyclery Women Cat 3 11:00 AM 40 min $45 $200/4
Velorosa Women Cat 4 11:00 AM 40 min $45 Merchandise/5
Bikes to You Junior Boys 9-12, 13-15, 16-18 12:00 PM 25 min $25 Trophies
Hall's Bicycle Junior Girls 9-12, 13-15, 16-18 12:00 PM 25 min $25 Trophies
World of Bikes Fat Tire Division 12:00 PM 25 min $45 Merchandise/5
Course Change to World Cup 12:30 PM 30 min - -
UCI World Cup Race Course Inspection 1:00 PM 60 min - -
UCI World Cup of Cyclocross Pre-Ride (World Cup athletes only) 2:00 PM 120 min - -
Course Change back to USAC/UCI C2 4:00 PM 20 min - -
COURSE OPEN 4:40 PM 20 min - -
Healthy Habits Master Men 45-49 4:40 PM 40 min $45 $200/4
Master Men 50-54 4:40 PM 40 min $45 $200/4
Computer Solutions Ltd Master Men 55-64 4:40 PM 40 min $45 $200/4
Master Men 30-34 5:40 PM 40 min $45 $200/4
Sugar Bottom Bikes Master Men 35-39 5:40 PM 40 min $45 $200/4
Master Men 40-44 5:40 PM 40 min $45 $200/4
Rasmussen Bike Shop Men Cat 1,2 6:35 PM 40 min $45 $200/4
Kirkwood Community College Men Cat 3, Under 35 6:35 PM 40 min $45 $200/4
Geoff's Bike and Ski Men Cat 3, 35 and Over 6:35 PM 40 min $45 $200/4
COURSE OPEN 7:15 PM 30 min - -
Volkswagen UCI Elite Women - C2 7:45 PM 40-50 min $55 Per UCI
Volkswagen UCI Elite Men - C2 9:00 PM 60 min $55 Per UCI